Αυτοί σφυρίζουν σε Κέρκυρα, ΟΑΚΑ και «Καραϊσκάκης»

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague.

 

Τον κυριατιάτικο (14/1, 17:15) αγώνα της Κέρκυρας με τον ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Θανάσης Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τους Αντώνη Δίπλαρη από την Αρτα και τον Παντελή Σπυρόπουλο από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής ο Μανώλης Σκουλάς του συνδέσμου Μαγνησίας.

 

Στο ΟΑΚΑ στο κυριακάτικο (14/1, 19:30) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα σφυρίξει ο Δημήτρης Στυλιαράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τη Χρυσούλα Κουρομπύλια από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και τον Βασίλη Νικολακάκη από το Ηράκλειο. Τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος από τον σύνδεσμο Ηλείας.

 

Τέλος, τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία τη Δευτέρα (15/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα σφυρίξει ο Θανάσης Σέζος από τον σύνδεσμο Κιλκίς με βοηθούς τον Χασάν Κούλα από την Ξάνθη και τον Μανώλη Καλφάκη από τα Χανιά. Τέταρτος διαιτητής ο Στέλιος Φώτης από τον σύνδεσμο Εύβοιας.

 

πηγή:metrosport.gr