Δύσκολο ευρωπαϊκό «έργο» για Άρη και ΠΑΟΚ!

Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει ο Άρης που για την 12η αγωνιστική του Chmapions League, αφού τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και καλείται να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας, που κατά έναν μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα δεδομένα στο «στρατόπεδο» του Άρη είναι δύσκολα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά βρίσκεται σε βαθιά κρίση και άπαντες καλούνται να δώσουν ένα κομμάτι της ψυχής τους για να σταθούν όρθιοι.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη ομάδα του και πλέον πρέπει όλοι για δύο ώρες να αφήσουν τα προβλήματα εκτός παρκέ και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Αγωνιστικά είναι αμφίβολοι οι Αθηναίου και Πουλιανίτης και κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ζωή του προπονητή τους.

Ο Άρης έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο και καλείται να κάνει υπέρβαση στον σημερινό αγώνα.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει την ήττα στον αγώνα πρωταθλήματος από τον Φάρο και να επιστρέψει με εντυπωσιακό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Δικέφαλος του Βορά βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και αντιμετωπίζει την Τενερίφη έχοντας δύσκολο έργο.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου γνωρίζουν καλά ότι μια ενδεχόμενη νίκη τους βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα ήθελαν ιδανικά να βάλουν τις βάσεις με μια νίκη στην Ισπανία.

Η συμμετοχή του Μαργαρίτη και του Κόνιαρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή και όλοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί που έχουν χτίσει με τις τελευταίες τους εμφανίσεις στην Ευρώπη.

πηγή:gazzetta.gr