Επιχείρηση ανασύνταξη στον Αρη!

Σε εβδομάδα που ενδείκνυται για… restart μπαίνει από σήμερα ο Αρης. Το γεγονός ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει υποχρεώσεις, λόγω Αχαρναϊκού, δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να αναλύσουν πρωτίστως τι φταίει και ταυτόχρονα να ανασυνταχθούν το γρηγορότερο δυνατόν.

 

Δεν είναι τόσο η ισοπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης που δημιούργησε αρνητικό κλίμα -για πρώτη τόσο έντονα- όσο οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και το γεγονός ότι η ομάδα δεν πείθει μέσα στο γήπεδο.  Δεν έχει την ένταση και την ενέργεια που έβγαζε στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά. Το βασικότερο είναι, εάν η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας βασίζεται αποκλειστικά σε αγωνιστικά ζητήματα, ή αφορά και ζητήματα για τα οποία υπεύθυνη είναι η διοίκηση. Ερώτημα στο οποίο μπορούν να απαντήσουν μόνο οι υπεύθυνοι.

 

Δουλειά ωστόσο του Σπανού και των ποδοσφαιριστών της ομάδας είναι να αντιληφθούν άμεσα τις υψηλές απαιτήσεις, να ανταποκριθούν σε αυτές και το διάστημα που ακολουθεί μέχρι την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους να κάνουν άπαντες την αυτοκριτική τους σε ό,τι αφορά την εικόνα του Αρη στο γήπεδο, για την οποία είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι.

 

πηγή:metrosport.gr