Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι πατριώτης, έντιμος, δεν θα γίνει Σαμαράς

Εντείνονται οι πιέσεις κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον Πάνο Καμμένο για την αποδοχή ενδεχόμενης συμφωνίας στο ονοματολογικό με τον Αντώνη Σαμαρά, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, να χρησιμοποιείται σα «φόβητρο». Μετά τον Αλέξη Τσίπρα, που είχε κάνει σχετική αναφορά για τον κ. Σαμαρά στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Καμμένος είναι πατριώτης, έντιμος άνθρωπος, δεν θα γίνει Σαμαράς». 

«Η χώρα πρέπει να φύγει από αυτή την εκκρεμότητα, όσο αφήνουμε εκκρεμότητες στο τέλος η Ελλάδα βγαίνει χαμένη, το Κυπριακό αν λυνόταν λίγο μετά το ’74 με την Τουρκία θα ήταν καλύτερα» εκτίμησε μάλιστα.

«Θέλουμε να υπάρχουν Σκόπια; Να αλλάξουν τα σύνορα;» διερωτήθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, προειδοποιώντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο Σκοπιανό. «Αν καταρρεύσει αυτό το κράτος άλλοι θα κερδίσουν…» σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Μετά από 30 – 40 – 50 χρόνια έχει η ιστορία πλέον φτάσει σε ένα σημείο που ούτε να γυρίσεις πίσω (μπορείς)» δήλωσε για το θέμα της ονομασίας.

Ο κ. Κουρουμπλής επέστησε την προσοχή σε άλλα μείζονα θέματα όπως το προσφυγικό και το μεταναστευτικό και ο πόλεμος Τουρκίας – Συρίας . «Χρειάζεται προσοχή, και συνεργασία όλων» δήλωσε.

«Δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία αυτό το εθνικό ζήτημα, ο φανατισμός οδήγησε σε καταστάσεις δύσκολες, διχασμούς, με καταστροφικές συνέπειες για την πατρίδα» προειδοποίησε ο υπουργός.

Πηγή:skai.gr