Νωρίτερα και μεγαλύτερο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

 

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ πως τα έργα για την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα, ενώ η «Αγια-Σοφιά» θα είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, όπου έδωσαν το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο Νίκος Στράτος και άλλα στελέχη της ομάδας.

Εκεί παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου της «Ένωσης» στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με τους ρυθμούς που προχωρούν οι εργασίες στο οικόπεδο.

Οι παρευρισκόμενοι ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και τα βήματα που θα ακολουθήσουν για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς», με τα έργα να είναι πιθανό να ολοκληρωθούν πριν το προγραμματισμένο, το καλοκαίρι του 2019.
Ένα σημαντικό, επίσης, θέμα που προέκυψε είναι πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι 31.800 θέσεων, κάτι που φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» και έχουν γίνει ήδη οι υπολογισμοί για τις εξέδρες, την παρουσία των VIP και όλα όσα αφορά ένα τέτοιο γήπεδο «κόσμημα».

 

Πηγή:www.sport-fm.gr