Ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις της Bugatti Chiron

 

Σημαντική επιτυχία για την Bugatti αφού η εταιρεία κατάφερε να παραδώσει στους ιδιοκτήτες της και τις 70 Chiron που ήταν προγραμματισμένο να παραδοθούν μέσα στο 2017.

Η Bugatti Chiron των 1.500 ίππων είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο παραγωγής του πλανήτη, η οποία θα κατασκευαστεί αποκλειστικά και μόνο σε 500 μονάδες. Ήδη, η Bugatti έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 300 νέες Chiron, με τους ιδιοκτήτες τους να βρίσκονται σε αναμονή ώστε να αποκτήσουν το νέο τους υπέρ-πολύτιμο απόκτημα.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο, η Bugatti ανακοίνωσε επίσημα ότι το 2017 που είναι και η πρώτη πλήρους παραγωγής χρονιά της Chiron, παραδόθηκαν στους νέους τους ιδιοκτήτες και τα 70 αυτοκίνητα που ήταν προγραμματισμένο να παραδοθούν. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της εταιρείας, αφού με αυτόν τον τρόπο δεν θα επιμηκυνθεί περαιτέρω ο χρόνος αναμονής του αυτοκινήτου, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 3 χρόνια από τη στιγμή της παραγγελίας. Ενδιαφέρον έχει και η γεωγραφική κατανομή των πελατών της νέας Chiron, αφού όπως ανακοίνωσε η Bugatti το 43% εξ αυτών βρίσκεται στην Ευρώπη, το 26% στη Βόρεια Αμερική (Η.Π.Α. και Καναδάς), το 23% στη Μέση Ανατολή και το 8% στην υπόλοιπη Ασία και Ωκεανία.

Chiron 70 640

 

πηγή: protothema.gr