Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία και που χρειάζονται αλυσίδες λόγω χιονιά

Προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου έχουν δημιουργήσει τα καιρικά φαινόμενα και οι χιονοπτώσεις σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Η τροχαία ενημερώνει με ανακοίνωση της που απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων αλλά και που σημειώνονται διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων  λόγω χιονόπτωσης – παγετού στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και  στην Επαρχιακή Οδό Νεοχώριου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στη επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιά, από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο, στην Επαρχιακή Οδό Σερρών – Άνω Βροντού, από το 17ο έως το 30ο χιλιόμετρο και στην Επαρχιακή Οδό Σιδηροκάστρου – Αχλαδοχωρίου, από το 7ο έως το 22ο χιλιόμετρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, έχει διακοπεί:
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 10ο χιλιόμετρο έως το Χιονοδρομικό Κέντρο και από το 8ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

 

πηγή:seleo.gr