Πρόγραμμα Ιανουαρίου Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

BUDAPEST GYPSY SYMPHONY ORCHESTRA: 100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ
Ο.Μ.Μ.Θ. – ADAM PRODUCTIONS
 Το όνομα της Ορχήστρας στα ουγγρικά είναι «Szaztagu Ciganyzenekar», που σημαίνει «100μελής Τσιγγάνικη Ορχήστρα»: 100 μουσικοί που παίζουν ενστικτωδώς, χωρίς παρτιτούρα, μακριά από κάθε πρωτόκολλο. Οι μουσικοί αυτοσχεδιάζουν, επεμβαίνουν και κάνουν παραλλαγές χωρίς ποτέ να προδίδουν τις συνθέσεις –αντίθετα τις εμπλουτίζουν. Παίζουν με την ελευθερία μιας αυθόρμητης τσιγγάνικης γιορτής, αλλά και την ακρίβεια και τον απόλυτο συγχρονισμό ενός βιεννέζικου κλασικού συνόλου.
Στην Ορχήστρα συμμετέχει η «αφρόκρεμα» των τσιγγάνων μουσικών της Ουγγαρίας. Εξέχουσα θέση κατέχουν ο Jószef Lendvai Csócsi που είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και ηγέτης της Ορχήστρας, ενώ ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη της είναι ο Oszkar Okros, ο καλύτερος μουσικός κυμβάλου στον κόσμο.
 • 05 Ιανουαρίου 2018 
  Παρ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
 • 06 Ιανουαρίου 2018 
  Σαβ     17:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
 • 06 Ιανουαρίου 2018 
  Σαβ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

65€, 55€, 40€, 30€, 20€ (φοιτητικό, ανέργων, περ. ορατότητας)

ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ο.Μ.Μ.Θ. – CRICOS CULTURAL MANAGEMENT
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά τον σπουδαίο πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους πιο καταξιωμένους νέους έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής. Μια μουσική συνομιλία δύο μοναδικών καλλιτεχνών στο σήμερα, που στρέφουν το βλέμμα στο παρελθόν και το μέλλον. Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα.
Τρυφερές εικόνες, με τις εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι να δίνουν τη θέση τους στις ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, εντυπωσιακά ερμηνευμένες με ένα πιάνο και μια εσωτερική δύναμη από δύο ερμηνευτές που καθηλώνει.
Ο κόσμος του Θάνου Μικρούτσικου συνυπάρχει ή μάλλον ενώνεται με τις μπαλάντες του Λέοναρντ Κοέν, τη μελωδία των τραγουδιών της Εντίθ Πιαφ, την υγρασία των στίχων του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το μέγεθος του Μίκη Θεοδωράκη, την οικειότητα και την ψυχή του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και με τραγούδια νέων δημιουργών, όπως του Θοδωρή Οικονόμου και του Σταύρου Σιόλα.
Ένα πιάνο, μια φωνή, δύο άνθρωποι που καίγονται επί σκηνής, μας παίρνουν από το χέρι και πάμε…
 • 05 Ιανουαρίου 2018 
  Παρ     21:00  (ΜΠΑΡ Μ2)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€, 5€ (μειωμένο)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
EDUACT – Ο.Μ.Μ.Θ.
 • 08 Ιανουαρίου 2018 
  Δευ      (Μ2)
 • 12 Ιανουαρίου 2018 
  Παρ      (Μ2)
 • 15 Ιανουαρίου 2018 
  Δευ      (Μ2)
 • 19 Ιανουαρίου 2018 
  Παρ      (Μ2)
 • 22 Ιανουαρίου 2018 
  Δευ      (Μ2)
 • 26 Ιανουαρίου 2018 
  Παρ      (Μ2)
 • 29 Ιανουαρίου 2018 
  Δευ      (Μ2)

Φόρμα εγγραφής εδώ

Επικοινωνία
Ε: info@eduact.org
T: 2311 286369
M: 6984 332342

 

60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –
20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 • 13 Ιανουαρίου 2018 
  Σαβ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (ΤΜΕΤ) διανύει το εικοστό έτος της λειτουργίας του. Στα χρόνια αυτά έχει καταξιωθεί στο χώρο της τριτοβάθμιας μουσικής εκπαίδευσης, παρέχοντας υψηλού επιπέδου σπουδές, που συνδυάζουν την επιστημονική κατάρτιση με την καλλιτεχνική αριστεία. Πυρήνας της λειτουργίας του υπήρξε πάντα η μουσική πράξη (η οργανική και φωνητική εκτέλεση, η διεύθυνση συνόλων και η σύνθεση/ποιητική). Με την επίβλεψη των αρμόδιων διδασκόντων, τα οργανικά και φωνητικά σύνολα του ΤΜΕΤ διακρίνονται για το υψηλό εκτελεστικό τους επίπεδο, την ωριμότητα, την ποικιλία και το εύρος του ρεπερτορίου τους, αλλά κυρίως επειδή αποτελούν οργανικό κομμάτι του προγράμματος σπουδών και η πολυσχιδής δράση τους στοχεύει πάντοτε στη διασύνδεση με την κοινωνία, την Τέχνη και την Παιδεία.

Ορχήστρα Εγχόρδων ΤΜΕΤ
Δημήτριος Χανδράκης, Καθηγητής

Ορχήστρα Πνευστών ΤΜΕΤ
Αθανάσιος Ζέρβας & Κωστής Χασιώτης, Αναπληρωτές Καθηγητές

Συμφωνική Ορχήστρα & Χορωδία ΤΜΕΤ
Γεώργιος Βράνος, Αναπληρωτής Καθηγητής  – Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου

Σύνολα Παραδοσιακής Μουσικής & Εργαστήριο «Ποιητικής» 
Ηλίας Παπαδόπουλος, Καθηγητής / Ελευθέριος Τσικουρίδης, Επίκουρος Καθηγητής / Ανδρέας Καρακότας

Σολίστ: Αγγελική Καθαρίου, μεσόφωνος, Επίκουρη Καθηγήτρια – Ανδρέας Καρακότας
Διδασκαλία Χορωδίας Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου
Διεύθυνση Ορχήστρας Αθανάσιος Ζέρβας (πνευστών) / Γεώργιος Βράνος & φοιτητές ειδίκευσης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

 

Ρεσιτάλ
ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΙΚΟΥ ΛΑΑΡΗ
JOHN CAGE: THE KEYBOARDS
Ο.Μ.Μ.Θ.
John Cage: The Keyboards: Ένα μοναδικό αφιέρωμα με συνθέσεις για όλα τα πληκτροφόρα του μεγάλου πειραματιστή, με έργα όπως:
Bacchanale: η πρώτη σύνθεση για προετοιμασμένο πιάνο, όργανο που δημιούργησε ο ίδιος ο Cage το 1940. Τα ατμοσφαιρικά Dream και In a landscape για πιάνο. Η Σουίτα για παιδικό πιανάκι. Tο HPSCHD για τσέμπαλο, μαγνητοταινία και προβολή βίντεο από τα διαστημικά προγράμματα Apollo, που εξελίσσονταν όσο ο συνθέτης συλλάμβανε την ιδέα του έργου. Tο μινιμαλιστικό Souvenir για εκκλησιαστικό όργανο, από τα τελευταία έργα του συνθέτη. Και το Water Μusicένα θεατρικό έργο-«περφόρμανς» για πιανίστα.
 • 19 Ιανουαρίου 2018 
  Παρ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€, 5€ (μειωμένο)

 

Μουσικοθεατρική Παράσταση
BROADWAY NIGHTS
ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ Δ. ΔΗΜΗΤΡΑ
Το μουσικό χορευτικό υπερθέαμα Broadway Nights σε σκηνοθεσία και χορογραφία Δήμητρας Καστέλλου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο του 2015. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και τις 2 sold out παραστάσεις, επέστρεψε για 4 ακόμη μοναδικές εμφανίσεις και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αρχικά το Μάρτιο του 2016 και στη συνέχεια το Φεβρουάριο του 2017, όπου και ξεχώρισε για ακόμα μία φορά πετυχαίνοντας 4 νέα sold out. Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό κολάζ από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ομάδα Musical Κ’s Blink, αποτελούμενη από 75 performers, οι οποίοι προέρχονται ισομερώς από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.
Φέτος η έναρξη της επικείμενης παράστασης θα κηρυχθεί με την πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του τραγουδιού I Got to Dance, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ομάδα Musical K’s Blink, από τον μουσικοσυνθέτη Στάμο Σέμση και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.
Η παράσταση Broadway Nights αποτελεί έναν πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις του musical… για όλους εκείνουν που ο θόρυβος και το στρας του Broadway δεν θα τους εγκαταλείψει ποτέ! Φορέστε λοιπόν την πιο λαμπερή σας διάθεση και ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα σε έναν κόσμο ερωτικό, υπαινικτικό, αστραφτερό… σε έναν κόσμο μαγικό!Φώτα… κλακέτα… πάμε!Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

25€ (20€*), 20€ (15€*), 17€ (15€*), 15€ (12€*), 12€ (12€*)
* Μαθητικό, φοιητικό, ΑΜΕΑ, κάτοχοι κάρτας ανεργίας

 

Διάλεξη
ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ CHARLES AZNAVOUR & LIZA MINNELLI
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συναυλία του Σαρλ Αζναβούρ στο Παλαί ντε Κονγκρέ των Παρισίων με καλεσμένη τη Λάιζα Μιννέλλι. Η συναυλία σε μια κατάμεστη αίθουσα, που αποθέωσε τους δύο καλλιτέχνες, δόθηκε το 1992. Περιλαμβάνει τραγούδια όπως: Mon émouvant amour, Les comédiens, Tu t’laisses aller, Les plaisirs démodés, La bohème, J’ai deux amours, Cabaret, New York – New York και ένα εξαιρετικό ποτπουρί.
Διάρκεια: 143 λεπτά.

 • 22 Ιανουαρίου 2018 
  Δευ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΩΡΙΣ ΣΑΛΤΙΕΛ Μ2)

Επιμέλεια, Ομιλητής Λευτέρης Κογκαλίδης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

W.A. MOZART: ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ ΦΙΓΚΑΡΟ
ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΥΡΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ / OPERA DA CAMERA OSCURA / OPERA STUDIO SKULL OF YORICK PRODUCTIONS / OPERA CLASSICA EUROPA
Υπόθεση: 
Ο Κόμης Αλμαβίβα προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει τους γάμους του υπηρέτη του, Φίγακρο, με την όμορφη υπηρέτρια της συζήγου του, την Σουζάνα, την οποία έχει βάλει στο μάτι για τον εαυτό του και προσπαθεί να επαναφέρει το παλαιότερο δικαίωμα του φεουδάρχη στην πρώτη νύχτα του γάμου (Droit du seigneur)Ο Φίγκαρο και η Σουζάνα όμως, είναι αποφασισμένοι να τον σταματήσουν και, με τη βοήθεια της Κόμισσας Αλμαβίβα, η οποία θέλει να κερδίσει ξανά την αγάπη του άνδρα της, του στήνουν μια παγίδα και τον ξεμπροστιάζουν μπροστά σε όλο το παλάτι.
 • 26 Ιανουαρίου 2018 
  Παρ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
 • 27 Ιανουαρίου 2018 
  Σαβ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)

Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας
Μουσική ΔιεύθυνσηΧρήστος Κτιστάκης
ΣκηνοθεσίαΚασσάνδρα Δημοπούλου
ΣκηνικάΓιώργος Λεπίδας
ΦωτισμοίΦίλιππος Μοδινός
ΚοστούμιαΕλένη Ψύρρα, Opera Classica Europa
Βοηθός Διεύθυνσης/Μουσική Προετοιμασία: Κωνσταντίνος Γκαρίπης

Σολίστες: 
Georghe Palcu, Elizabeth Stanworth, Richard Rittelmann, Αλέξανδρος Γάβαρης, Annina Gieré, Amanda Key, Jaime Hartzell, Κασσάνδρα Δημοπούλου, Θάλεια Μαυρίδου, John Rownan, Ιωάννα Τσιλιμίγκα, Κλειώ Καψάλη κ.ά.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

25€, 20€, 15€

 

Συμφωνική Μουσική
Ο MURRAY PERAHIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ & ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο Μάρρεϋ Περάια είναι αναμφισβήτητα από τους κορυφαίους σύγχρονους πιανίστες και μαέστρους στον κόσμο, έχοντας μια εντυπωσιακή καριέρα τεσσάρων δεκαετιών. Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ισραηλίτικη Κοινότητα Θεσσαλονίκης, τιμούν την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος και την 70ή επέτειο από την ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ, με αυτόν τον ξεχωριστό προσκεκλημένο. Το γεγονός πως η οικογένειά του ζούσε στη Θεσσαλονίκη πριν μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνισή του στην πόλη μας.
 • 28 Ιανουαρίου 2018 
  Κυρ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος με προσκλήσεις.

 

Κινηματογράφος
GIACOMO PUCCINI: ΤΟΣΚΑ
(σε μαγνητοσκόπηση)
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Μ.Μ.Θ.
Όπερα σε τρεις πράξεις σε λιμπρέτο των Luigi Illica και Giuseppe Giacosa
Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους
[Η προβολή διαρκεί περίπου 3 ώρες]


Ο Emmanuel Villaume διευθύνει μια νέα σκηνοθεσία του ερωτικού δράματος του Πουτσίνι, που γνώρισε τεράστια επιτυχία και άγγιξε το κοινό από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του, τον Ιανουάριο του 1900. Σκηνοθετεί ο Σερ Ντέιβιντ ΜακΒίκαρ. H Σόνια Γιόντσεβα και ο Βιτόριο Γκριγκόλο πρωταγωνιστούν στους ρόλους της Τόσκα και του αγαπημένου της Καβαραντόσι, με τον Željko Lučić στο ρόλο του δόλιου Σκάρπια.

Σκηνοθεσία Sir David McVicar 
Σκηνικά-Κοστούμια John Macfarlane 
Φωτισμοί David Finn 
Χορογραφίες Leah Hausman

Τόσκα Sonya Yoncheva 
Καβαραντόσι Vitorio Grigolo 
Σκάρπια Željko Lučić
Διάκος Patrick Carfizzi

Ορχήστρα της ΜΕΤ
Μουσική διεύθυνση EmmanuelVillaume

 • 28 Ιανουαρίου 2018 
  Κυρ     19:55  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15€, 10€ (μειωμένο)

Έντεχνη Ελληνική Μουσική
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Ο.Μ.Μ.Θ. – GAZARTE
Μετά  τη μεγάλη και επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία στα σημαντικότερα αρχαία θέατρα της Ελλάδας και δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος αποφάσισαν να συνεχίσουν την υπέροχη συνεργασία τους και το χειμώνα, αφού η συνάντησή τους άφησε εποχή αλλά και αρκετό κόσμο παραπονεμένο που δεν κατάφερε να τους δει επί σκηνής!
Κι ενώ το αθηναϊκό κοινό τούς απολαμβάνει από τις αρχές του Νοεμβρίου στη σκηνή του Gazarte, οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για δύο μοναδικές συναυλίες που θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρκάκου, χρωματισμένα με τη σπουδαία και διακριτική ερμηνεία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Ο ίδιος ο συνθέτης θα διευθύνει την οκταμελή ορχήστρα, την οποία αποτελούν εκλεκτοί μουσικοί.

Μουσική διεύθυνση Σταύρος Ξαρχάκος

Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδι

Νεοκλής Nεοφυτίδης πιάνο
Παντελής Ντζιάλας κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας μπουζούκι
Πέτρος Βαρθακούρης κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης κιθάρα, νυκτά, έγχορδα
Φίλιππος Τσεμπερούλης πνευστά

Επιμέλεια ήχου Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Φωτισμοί Δημήτρης Λάιος

 • 30 Ιανουαρίου 2018 
  Τρι     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
 • 01 Φεβρουαρίου 2018 
  Πεμ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

40€, 35€, 30€, 25€, 15€