Σέρρες: Ελληνοβουλγαρικό αλισβερίσι για ηρωίνη στα σύνορα

 

Ενας 43χρονος Βούλγαρος είχε κρυμμένη κάτω από τη σέλα της μηχανής του την ηρωίνη που είχε συμφωνήσει να πουλήσει σε έναν 46χρονο Έλληνα

Με μοτοσικλέτα πέρασε παράνομα στο ελληνικό έδαφος από ένα μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου ένας 43χρονος Βούλγαρος, έχοντας κρυμμένη κάτω από τη σέλα την ηρωίνη που είχε συμφωνήσει να πουλήσει σε έναν 46χρονο Έλληνα. Το αλισβερίσι δεν έγινε ποτέ, καθώς και οι δυο συνελήφθησαν πριν φτάσουν στο σημείο του ραντεβού σε περιοχή των Σερρών.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών «ξεσκόνισαν» τη μηχανή του αλλοδαπού και δεν άργησαν να βρουν την ποσότητα ηρωίνης βάρους 220 γραμμαρίων που σκόπευε να πουλήσει. Λίγο αργότερα, ο επίδοξος αγοραστής εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση μέσα στο αυτοκίνητό του και στην κατοχή του κατασχέθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ, με το οποίο θα αγόραζε την ηρωίνη, αλλά και μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στο σπίτι του 46χρονου Έλληνα βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,6 γραμμαρίων και 1.370 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Ακόμη, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και η μοτοσικλέτα του Βούλγαρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για  εισαγωγή, μεταφορά και αγοραπωλησία ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

 

Πηγή: protothema.gr