Το «αντίο» σε μαύρη τετραετία και Νέτο

Διπλό είναι το κίνητρο για τον κόσμο του Αρη την Κυριακή, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής σεζόν και ουσιαστικά στο τελευταίο της δύσκολης τετρετίας που πέρασε ο σύλλογος.

 

Η μαζική προσέλευση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αρχικά μεταφράζεται ως το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» προς τους συντελεστές της φετινής πορείας, σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής στη Super League. Παράλληλα όμως η παρουσία του κόσμου κρίνεται επιβεβλημένη και λόγω Ντάρσι Νέτο. Στα 37 του χρόνια ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα πάρει τα τελευταία αγωνιστικά λεπτά της καριέρας του. Μια καριέρα που συνδέθηκε με τον Αρη και την κιτρινόμαυρη φανέλα, την οποία υπηρέτησε για επτά χρόνια. Συνδέθηκε όσοι λίγοι ξένοι με τον σύλλογο και είναι ο τελευταίος της λάτιν… παρέας που ήρθε στη Θεσσαλονίκη από το 2007 και μετά.

 

«Πέρασα πολλές ωραίες στιγμές, τις καλύτερες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πέρασα σχεδόν μια ολόκληρη ζωή στον Αρη. Γύρισα για να κλείσω εδώ την καριέρα μου, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Με πονούσε η ψυχή μου βλέποντάς την σε αυτές τις κατηγορίες. Στον Αρη μεγάλωσα σαν άνθρωπος, ξέρω κάθε… τρύπα του γηπέδου. Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη του κόσμου» είπε, λίγες ώρες προτού βάλει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του μιλώντας στο επίσημο site της Π.Α.Ε..

 

«Ο κόσμος πρέπει να έρθει να χειροκροτήσει όλα τα παιδιά, όχι μόνο εμένα. Θέλω να παίξω για τελευταία φορά σε γεμάτο Χαριλάου», πρόσθεσε απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για μαζική προσέλευση.

 

πηγή: metrosport.gr